
Pålægs- og osteborde | ||
Pålæg- og ostebord med 6 slags pålæg og 3 slags ost. Inkl. brød og smør. | Kr. 129,- | |
Pålæg- og ostebord med 4 slags pålæg og 2 slags ost. Inkl. brød og smør. | Kr. 94,- | |
Vi kan supplere pålægsbordene med lidt lunt og ostebordene med hjemmelavede smøreoste og andre oste. | ||
Uspecificeret smørrebrød | ||
Pris. pr. stk. | Kr. 28,- | |
Pris for 10 stk. | Kr. 260,- | |
Buffet 1 | ||
Forret | ||
Ørred paté med dressing. | ||
Hovedretter | ||
Tarteletter med høns i flødestuvet asparges. | ||
Kold roastbeef med rustik kartoffelsalat. | ||
Pandestegt fiskefilet med remoulade (leveres kolde ud af huset) - skal lunes | ||
Kyllingelår med pasta salat. | ||
2 slags hjemmebagt brød og smør. | ||
Dessert | ||
Fersken/vanilje islagkage. | ||
Pris pr. couvert: | Kr. 173,- | |
Buffet 2 | ||
Forret | ||
Tunmousse med rejer, æg og dressing. | ||
Hovedretter | ||
Citronmarineret kalkunbryst. | ||
Skolegadebøf. | ||
2 slags kartofler. | ||
Mixed salat med dressing. | ||
4 slags special tilbehør. | ||
2 slags hjemmebagt brød. | ||
Dessert | ||
Blåbær/vanille islagkage på nøddebund | ||
Pris pr. couvert: | Kr. 186,- | |
Buffet 3 | ||
Forret | ||
Filet Royal: Pandestegt fiskefilet med kold aspargessauce (leveres kolde ud af huset). | ||
Hovedretter | ||
Tartelet med høns i flødestuvet asparges. | ||
Toscana marineret svinemørbrad. | ||
Fiskesalat med rejer/laks samt krebsehaler. | ||
Pulled nakkefilet (skal skæres i skiver) med middelhavssalat og krydderkartofler | ||
3 slags hjemmebagt brød. | ||
Dessert | ||
Skæreost, brieost, frisk frugt, syltede valnødder samt hindbær/vanille islagkage. | ||
Pris pr. couvert: | Kr. 192,- | |
Buffet 4 | ||
Forret | ||
Laksemousse med rejer, asparges, dressing og flutes. | ||
Hovedretter | ||
Græsk bøf med let spicy tomatsauce. | ||
Urtekrydret svinekam med flødekartofler. | ||
Kold roastbeef med mixed salat og 1 slags dressing. | ||
Græsk tærte (leveres kolde ud af huset) – skal lunes. | ||
Saltbørstet kartofler | ||
4 slags special-tilbehør og 2 slags brød. | ||
Dessert | ||
Havtorn/vanille islagkage m. frugt coullis | ||
Pris pr. couvert: | Kr. 199,- | |
Buffet 5 | ||
Forret | ||
Lufttørret skinke på leje af rucola m. tomat, frisk mozzarella, balsamico dressing. | ||
Hovedretter | ||
Italienske flødekartofler. | ||
Keftedes i tomatsauce. | ||
Marineret kalkunbryst. | ||
Krydderurte-marineret svinekam. | ||
Kartoffel tortilla (leveres kolde ud af huset) – skal lunes. | ||
Kold roastbeef med fyld. | ||
Koldrøget dyrekølle med broccoliterrine. | ||
5 slags special tilbehør. | ||
Hjemmelavet hvidløgsost, brieost, skæreost, vindruer/melon. Marineret oliven, syltede valnødder. | ||
3 slags hjemmebagt brød. | ||
Dessert | ||
Æbletærte med flødeskum. | ||
Pris pr. couvert: | Kr. 221,- | |
Buffet 6 | ||
Forret (sendes rundt) | ||
Varmrøget laks (fra egen rygeovn) med kold æggestand, hvidløgsrejer, brød og dressing. | ||
Hovedretter | ||
Marineret kylling filet. | ||
Kalveculotte. "Bojsen’s Ben" – Langtids stegt spareribs. | ||
2 slags kartofler samt whiskysauce. | ||
5 slags special tilbehør. | ||
2 slags hjemmebagt brød. | ||
Dessert | ||
Jordbær suprice (indbagt jordbæris). | ||
Pris pr. couvert: | Kr. 225,- | |
Buffet 7 | ||
Forret | ||
Valgfri forret fra nr. 1-21 kan vælges. | ||
Hovedretter | ||
Skolegadebøffer med dressing og hjemmebagt brød. | ||
Kalvefilet og krydret skinke med 3 slags kartofler. | ||
10 slags special tilbehør. | ||
Pris med hjemmelavet islagkage, frit valg fra nr. 1-8. | Kr. 242,- | |
Pris med dessertbord. | Kr. 258,- | |
Buffet 8 | ||
Forret (sendes rundt) | ||
Hvidvindampet fiskefilet i urtesauce samt rejer og flutes. | ||
Hovedretter | ||
Marineret kalkunbryst med grøn salat. | ||
Små italienske frikadeller i tomatsauce. | ||
Kold højreb. | ||
Lun culottesteg. | ||
Krydret skinke. | ||
2 slags kartofler. | ||
Ovnbagt broccoli med landskinke i estragonsauce. | ||
6 slags special tilbehør. | ||
Gammelknas ost, hjemmerøget brie, Port Salut, frisk frugt samt rabarberkompot. | ||
3 slags hjemmebagt brød. | ||
Dessert | ||
Frugt – Rubinsteinerkage. | ||
Pris pr. couvert: | Kr. 261,- |