
Tapasbord nr. 1 | ||
Stor tapas til festaften pr. couvert | kr. 185,- | |
(min. 25 pers.) | ||
Bresaola med estragoncreme | ||
Chorizo-pølse med oliven med mandel | ||
Fransk salami le menage på kartoffel-tortilla | ||
Copa stagionato m. tørrede oliven og aioli | ||
Seranoskinke med tomat, mozzerella og glace | ||
Kold roastbeef med specialfyld | ||
Keftedes i tomatsauce | ||
Hjemmelavet pesto- og oliventapanade | ||
Manchego-ost med rabarberkompot | ||
3 slags brød foccacia, ital. grovbrød, flutes | ||
Hvidløgsrejer | ||
Varmrøget laks med kold æggestand | ||
Cherrytomat i urter, samt 4 andre tilbehør | ||
Tapasbord nr. 2 | ||
Mellem tapas pr. couvert | Kr. 160,- | |
(min. 25 pers.) | ||
Bresaola med estragoncreme | ||
Chorizo-pølse med oliven med mandel | ||
Fransk salami le menage på kartoffeltortilla | ||
Copa stagionato med tørret oliven samt aioli | ||
Seranoskinke m.tomat, moszzerella og glace | ||
Cherrytomater i urter | ||
Keftedes i tomatsauce | ||
Hjemmelavet humus, hjemmelavet pesto | ||
Skæreost, brie med druer | ||
Foccacia og grovbolle, italiensk grovbrød. | ||
Tapasbord nr. 3 | ||
Mellem tapas pr. couvert | Kr. 169,- | |
(min. 25 pers.) | ||
Hjemmemarinerede chillirejer | ||
Roasted melon | ||
Chorizo-pølse med oliven | ||
Små kolde, ristede kartofler med bresaola | ||
Hjemmelavet pesto | ||
Hjemmerøget smør | ||
3 slags hjemmebagt brød | ||
Seranoskinke med melon samt balsamicoglace | ||
Tørrede cherrytomater (hjemmelavet) | ||
Hjemmerøget brie og Vesterhavsost | ||
Hjemmelavet rabarberkompot og druer | ||
Tapasbord nr. 4 | ||
Lille tapas, til aften-kom-sammen, hvor folk har spist, pr. couvert | Kr. 119,- | |
(Min. 15 pers.) | ||
Bresaola med Gammelknas-ost og ruccola | ||
Chorizo-pølse med oliven med mandel | ||
Fransk salami le menage på kartoffeltortilla | ||
Copa stagionato med tørret oliven samt aioli | ||
Seranoskinke med tomat, mozzerella og glace | ||
Cherrytomater i urter | ||
Brie med druer | ||
Foccacia og grovbolle |